لنجسازی: دو کارگاه لنجسازی در شمال غرب و جنوب غرب روستا و در کنار ساحل دریا قرار دارند که با وجود کم رونق شدن بازار کار، هنوز به فعالیت خود ادامه میدهند.
لنجداری: لنجدارها کالاهایی را از بندرعباس به دبی یا بندرهای پاکستان میبرند. هر سفر آنها معمولا ۱۰ روز طول میکشد و درآمد حاصل از آن بهصورت نصف نصف بین صاحب لنج و ملوانان تقسیم میشود. فرد صاحب لنج میتواند در این سفر دریایی حاضر باشد یا ملوانها را تنها به سفر بفرستد. درآمد حاصل از این کار بسته به بزرگی و کوچکی لنج متغیر است.
صیادی: صید ماهی و میگو از دیگر مشاغلی است که مردم روستای لافت به آن مشغول هستند؛ شغلی که علاوه بر درآمدزایی، مایحتاج غذایی آنها را نیز تامین میکند.
تولید صنایع دستی: برحی از زنان و مردان لافتی به تولید صنایع دستی از جمله زریدوزی، سوزندوزی، گلابتوندوزی و حصیربافی مشغول هستند.
باغداری و کشاورزی: بسیاری از اهالی روستا در نخلستانها به تولید خرما مشغول هستند. رطب، سیبزمینی، پیاز، انواع سبزیجات، انواع مرکبات و کدو نیز از دیگر محصولات کشاورزی این روستا هستند.
علفچینی یا سرشاخهچینی: برگ درختچههای جنگلهای حفاظت شده حرا، نیمی از علوفه مورد نیاز دامهای روستای لافت را تامین میکند. مردم این روستا با توجه به زمان جزر و مد، با قایقهای چوبی یا موتوری (هوری) به دل دریا میزنند و سرشاخههای این درختان را می چینند. افراد شاغل در این حوزه معمولا خودشان، صاحب دام نیستند و پس از بازگشت از دریا، محصول خود را در كنار ساحل به دامداران محلی میفروشند. علفچینی یا سرشاخهچینی، شغلی ساده است و به همین دلیل افراد بسیاری با آن امرار معاش میکنند.
دامداری: نگهداری از دام و احشام و تولید لبنیات و گوشت از دیگر مشاغل رایج در لافت است.